EPA 203L – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ ЏЕБ

EPA 203L – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ ЏЕБ

Каталог

Пеглање на шлицеви фо различни димензии и форми, а исто така пегла и формира и апликации за странични делови од кошули и паспули

Се формираат етикети во форма на триаголник, квадрат и сл.

Вградени игли пог калапите кои се штелуваат по посакувана димензија за полесно нашивање на испегланите делови во посакуваната димензија

Лесно штелување на операциите со помош на панел

Дневен, неделен и месечен приказ на извештаи од самиот екран

Овозможено полесно следење на линијата со помош на ласерскиот апарат

Автоматско собирање на задната страна

 

 • Преса за прецизно  пеглање џеб
 • Се олеснува процесот за шиење по прецизното идентично формирање
 • Перфектен резултат за џепови со кошиња
 • Со промена на калапи се формираат и пеглаат посакуваните димензии
 • Брза и едноставна промена на калапи за коцкасти џепови, џепови со ќошиња и етикети за платка
 • Автоматско формирање џепови со калапи каде сите се идеално идентични
 • Дигитален дисплеј за подесување темпетарута, време на пресување
 • Дневен и неделен приказ на изработени парчиња
 • Вграден ласер за пратење на линии на самиот материјал или за кариран материјал
 • Автоматско собирање на готовите комади на задната страна
 • Моќност на греач: 7 kW
 • Капацитет: 300 ком/час
 • Притисок: 6 бари
 • Електрика: 380V
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 203L 950 x 1030 x 1450 mm 265 kg 380 V 7 Kw 300 ком/час 6 Bar 47 nl/min

Слични производи