EPA 720 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ СТРАНИЧЕН ШАВ НА КОШУЛА

EPA 720 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ СТРАНИЧЕН ШАВ НА КОШУЛА

Каталог

Користење на преса за страничен шав допринесува до подобрен квалитет на кошулите

По шиењето на лактарица при повеќето материјали се појавуа набор, пресава е дизајнирана за пеглање на овој страничен шав за одбегнување на појавениот набор од шиењето

Доколку има можност да се стави флизелин при страничниот шав квалитетот на пеглање е загарантиран

Еден калап за секаков модел на кошула

 

 • Пресата за пеглање страничен шав го избегнува наборот појавен од шиење кај страничниот шав
 • Доколку има флизелин во шавот, го фиксира
 • Единствениот калап е прилагодлив за сите кошули
 • Долен калап со висок вакум
 • Времетрањето на пресување и температурата се штелуваат по потреба на материјалот
 • Опремена е со вакум систем за ладење
 • Вградени греачи за подеднакво пресување
 • Вграден дигитален дисплеј
 • Приказ на дневен и месечен капацитет
 • Моќност на греачи: 8 kW
 • Капацитет: 140 ком/час
 • Притисок: 6-7 бари
 • Електрика: 380V
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 720 70 x 1200 x 1900 mm 250 kg 380 V 8 Kw 140 ком/час 6-7 Bar 130 nl/min

Слични производи