EPA 1010 – Конвејор закачалка за кошули

EPA 1010 – Конвејор закачалка за кошули

Каталог

Конвејорот е дизајниран за олеснување и забрзување на понатамошниот процес после шиење на кошулите

Кошулите после шиење за закачуваат на автоматскиот конвејот за понатамошно:

  • Закопчување
  • Контрола на квалитет
  • Чистење
  • Пеглање
  • Пакување

Со ваков конвејор се штитите од повторно прекршување на материјалите и прљање при пренесување

 

Видео:

Слични производи