PS-800 Компјутерска ЦНЦ машина

PS-800 Компјутерска ЦНЦ машина

Каталог  Резервни Делови  Упатство

Компјутерска ЦНЦ машина со работно поле по избод од 80х45 или 120х80см

Работење со помош на шаблони и компјутерска програма (која исто така може да се направи на самиот панел)

Можност за сечење материјал со нож или со ласер

 • ЦНЦ машина за шиење и обрезивање со шаблони
 • Работно поле за шиење 1200 мм х 800 мм
 • Работно поле при користење на ножот 1099 мм х 743 мм
 • Движење на калапот со X/Y степ мотори со помош на осовина
 • Должина на бод 0.5 – 1.2 мм
 • Грајфер со двоен капацитет
 • Подеслива висина на папуча од панел 0-9 мм
 • Висината на папучата може да се програмира да биде различна на определени места ошиењето (доколку има повеќе слоеви од материјал) за подобар квалитет на шиењето
 • Максимално подигање папуча 20мм
 • Максимален ход на папуча при шиење 4мм
 • Максимален број на програми кои можат да се меморират 999 (80.000 бод/програма)
 • Препознава DXF / Ai / PLT / DST формати
 • Внесување програма во машината со помош на УСБ
 • (опција) Можност за инсталирање RFID читач на баркоди за автоматско препознавање на калап и машината си избира соодветна програма спрема калапот
 • Автоматско сечење конец
 • Автоматско подигање папуча
 • Автоматско подмачкување (сува глава – само грајферот се подмачкува автоматски)
 • Брзина: 3000 бод/мин
 • Димензии: 2250 (Ш) х 2185 (Д) х 1250 (В)

Видео:

Спецификации

[wpdatatable id=28]

Спецификации-I

[wpdatatable id=29]

Слични производи