MO-6700DA – ВИСОКОБРЗИНСКИ ОВЕРЛОК СО ПОЛУ-СУВА ГЛАВА

MO-6700DA – ВИСОКОБРЗИНСКИ ОВЕРЛОК СО ПОЛУ-СУВА ГЛАВА

Каталог  Резервни Делови  Упатство

Најпродавана, најпопуларна и најпозната серија на JUKI оверлок машини, кои гарантираат шиење без капење од уље.

Механизмот на иглењата и механизмот на горниот грајфер се редизајнирани за да нема потреба од помачкување на истите.

Машината не пушта уље и по долго користење.

Искреирани се две нови места за подмачкување на машината кои ќе ја штитат машината да биде здрава, а нема да се дозволи да протекне уље на материјалите.

  • МО-6704DA –  оверлок со 3 конци 1 игла
  • MO-6714DA – оверлок со 4 конци 2 игли
  • MO-6716DA – оверлок со 5 конци 2 игли
  • MO-6743DA – оверлок со 6 конци 3 игли

Спецификации

[wpdatatable id=25]

Слични производи