JIN – M1 DIRECT – DRIVE АВТОМАТСКИ ОВЕРЛОК МАШИНИ СО СЕНЗОР

JIN – M1 DIRECT – DRIVE АВТОМАТСКИ ОВЕРЛОК МАШИНИ СО СЕНЗОР

Каталог  Резервни Делови  Упатство

Автоматски оверлок машини со вградени 3 сензора пред папуча, при плочката и по самата плочка, кои допринесуваат до голема сигурност, прецизност и брзина при шиење на различни артикли.

Автоматско сечење оплет и автоматско подигање папуча кои работат на струја (без потреба од воздух)

Можност за избор на оверлок со 4 конци, со 5 конци и 6 конци

  • Direct-Drive серво мотор во глава
  • Вградени 3 сензори на самото тело
  • Автоматско сечење конец
  • Автоматско подигање папуча
  • ЛЕД осветлување
  • Панелот и електрониката се вградени во самата глава
  • (можност за вградување и шмукање)

Видео:

Спецификации

JIN – M - 1 DIRECT - DRIVE АВТОМАТСКИ ОВЕРЛОК МАШИНИ СО СЕНЗОР

Модел M-1-304NS M-1-304SF M1-304NL M-1-424NS M-1-424SF M-1-424AE M-1-424NL M-1-534NS M-1-534SF M-1-534NL M-1-556NS M-1-556SF M-1-556NL M-1-634NS M-1-634SF M-1-634NL M-1-654NS M-1-654SF M1-654NL
Макс. брзина на шиење 7,000 бод/мин
Макс. должина на бод 3.8mm
Размак на игли (mm) - 2.0 3.0 5.0 3.0+2.0 5.0+2.0
Ширина на оплет (mm) 4.0 6.0 4.0
Ход на иглењача 23.0mm
Игла DC×27 #11 DC×27 #14 DC×27 #18 DC×27 #14
Макс. подигање на папуча 5.0 mm
Подмачкување Автоматско
Масло JUKI Machine Oil 18 (equivalent to ISO VG18)
Филтер за масло Стандардно вклучено
Напојување Монофазно 220V
Потрошна на електрика 1.51kwh