JTR-MO6914CX/CRU Автоматски оверлок за нашивање рендер

JTR-MO6914CX/CRU Автоматски оверлок за нашивање рендер

Каталог  Резервни делови Упатство

Автомат за нашивање рендер на мајца

Перфектна тензија на рендер благодарение на горен транспорт

Систем за детекција на состав на рендер и автоматско позиционирање (опција)

Автоматско подесување величина од панел (опција)

Можност за автоматско додавање паспул трака (опција)

Капацитет:
1700 – 1900 мајци / 8 часа

 

 • Автоматски оверлок за нашивање рендер на мајца
 • Автоматско подигање папуча, шмукање отпадок и бројач на убоди
 • Висинско подесливо ергономско постоље
 • Систем за детекција на состав на рендер и автоматско позиционирање (опција)
  • Секогап го позиционира рендерот на иста почетна позиција
  • Овозможува 30% зголемена брзина во местење на рендер
 • Автоматско подесување величина од панел (опција)
  • Едноставна промена на величини S-M-L-XL… за зголемена продуктивност
 • Можност за автоматско додавање паспул трака (опција)

   

Видео:

Спецификации 1

JTR-MO6914CX/CRU
Вградена глава JUKI MO-6914C/X81028
Мотор Direct Drive серво мотор
Максимална брзина на шиење 6.500 rpm
Капацитет 1700 - 1900 мајци / 8 часа
Дневен приказ на комади Вградено
Мин. - Макс. должина на рендер 200 мм - 500 мм
Мин. - Макс. ширина на рендер 20 мм - 35 мм
Мин. - макс. должина на бод 2.5 мм - 4 мм
Игла GB - DCX27 - #11
Електрика / потрошувачка Single-phase 220V-240V 50Hz / 1000 VA
Компримиран воздух / потрошувачка 6 Bar / 7 L/min.