JTR-DLN9010/WSU Машина за шиење скриен бод на колан од панталона

JTR-DLN9010/WSU Машина за шиење скриен бод на колан од панталона

Каталог  Резервни делови Упатство

Специјално дизајнирана автоматска права машина со иглен транспорт за шиење скриен штеп на колан од панталона

Стандардизиран квалитет, зголемено производство, ергономско работно место

Капацитет:
1800 – 2200 панталони / 8 часа

Време потребно за шиење на мануелна машина: 32 секунди

Време потребно за шиење на автоматскава машина: 12 секунди

Процент на подобрување на производство: 63%

 

  • Специјално дизајнирана машина со иглен транспорт за шиење скриен бод на колан од панталона
  • Висинско подесливо ергономско постоље
  • Автоматско сечење конец и тргач на конец
  • Автоматско погиање папуча
  • Штелување брзина преку дигиталниот панел
  • Штеп од висок квалитет благодарение на иглениот транспорт и на вградениот пулер механизам
  • Висока ефикасност, одлични перформанси
  • Максимално штедење енергија
  • Затворен систем на автоматско подмачкување
  • Подесување меко или јако паѓање на папуча (преку параметар)

Видео:

Спецификации 1

JTR-DLN9010/WSU
Вградена глава JUKI DLN9010A-SH
Мотор IPM мотор
Максимална брзина на шиење 4.000 rpm
Капацитет 1800 - 2200 панталони / 8 часа
Бројач на паса / пројач на сечење Вградено
Мин. - макс. должина на бод 1.5 мм - 4 мм
Игла GB / DPX5 #17
Електрика / потрошувачка Single-phase 220V - 240V 50 Hz
Компримиран воздух / потрошувачка 6 Bar / 2 L/min.