Ascolite – TF YARN Конец

Ascolite – TF YARN Конец

Каталог

  • TF-YARN конецот е оригиналниот конец кој се користи при Ascolite машините за мотање конец
  • Достапен во 64 различни бои и нијанси
  • Конецот е еластичен, кој после намотување се топи и го осигурува копчето од паѓање
  • Сертифициран за перење и сушење
  • 64 различни нијанси
  • 250 метри по макара
  • Со една макара може да се намотат до 9000 копчиња
  • До 450% еластичност
  • Висока отпорност на кинење
  • Сертифициран со Oekotex Class I и за детска облека

 

Бои

TF Yarn Ascolite farbenkarta