Ascolite Eco One – Машина за мотање конец

Ascolite Eco One – Машина за мотање конец

Каталог

Нов економичен модел за сечиј џеб.

Новата машина е лесно пренослива, лесна, компактна и мала во димензии.

Се мести на било каква маса/подлога, се поврзува со струја, се мести бројот на намотки и се започнува со мотање на копчињата.

Со користње на Ascolite TF конецот се осигуруваат кочињата од пагање и се гарантира исправно закочување и откопчувања на копчињата.

  • Дизајнирана за мали производства
  • По процесот на мотање, копчето се пренесува десно за да се завари
  • Се користи за секаков модел на облека
  • Вграден екран на допир во боја
  • Подесување број на намотаи преку екранот

 

Карактеристики

Перформанси Потрошувачка на конец Електрика Особености Тежина Димензии Модели на копчиња Облека
600 копчиња / на час (вклучено ракување) до 3000 копчиња по конус 110/250V монфазно LCD екран 6 кг 39.5 x 24.5 x 27 cm Сите модели копчиња (рамни, странични, екстра долги) Палта, панталони, блузи, кошули, надворешна облека и др.