Ascolite BSS-13 II Машина за мотање конец на прави и странични копчиња

Ascolite BSS-13 II Машина за мотање конец на прави и странични копчиња

Каталог

 • Компактен и едноставен за користење
 • Вграден нов панел на допир и во боја
 • Лесно и едноставно мотање странични копчиња со BSS-13 моделот
 • Мота до 1800 копчиња на час (вклучено ракување)

 

 • BSS-13 моделот мота прави копчиња и странични копчиња
 • По процесот на заварување, автоматски се отсекува конецот
 • Новиот механизам на мотање и на сечење конец допринесуваат до голема брзина и до намалување на употребената количина конец
 • Се користи за секакви модели на копчиња
 • Можност за меморирање број на мотања во трите вградени програми во панелот
 • Вграден екран на допир во боја
 • Можност за програмирање потребни јазици (моментално се вградени 21 јазици)

 

Видео:

Карактеристики

Перформанси Потрошувачка на конец Електрика Особености Опсег на подесување Тежина Димензии Модели на копчиња Облека
1800 копчиња / на час (вклучено ракување) до 7700 копчиња по конус 110/250V монфазно 3 програми, мотање околу врат, автоматско вденување конец до 99 мотања 14 кг 52 x 44 x 43 cm Сите модели копчиња, вклучено странични кочиња и копчиња со долг врат Палта, блејзери, панталони, кожни јакни, блузи, кошули, надворешна облека и др.