ЕДНА АДРЕСА ЗА СИТЕ ВАШИ ПОТРЕБИ

Имате потреба од машина за шиење? Потребна ви е пареа за пеглање? Поседувате идеја за производство, но ви треба професионелан совет за избор на технологија? Имате опрема но ви фалат оригинални резервни делови? Барате овластен сервис за вашата опрема?

Ние ќе ви помогнеме да ги надминете сите потешкотии во производството. Вашиот фокус треба да остане во квалитетно и квантитетно производство, остатокот препуштете ни го нам.

Нудиме широка палета на производи и резервни делови, големо акумулирано искуство, кадар од сервисери и достапност на повеќе локации.

Блог

Најновите информации за сите новисти и случувања од текстилни машини на едно место
Погледнете повеќе

Сервис

Професионален тим од обучени сервисери за Juki машини
Погледнете повеќе

Застапништва

Запознајте го светот од најдобри технологии и брендови
Погледнете повеќе

Part List

Сите прирачници за резервни делови достапни на една локација
Погледнете повеќе

Упатства

Сите упатства за ракување достапни на една локација
Погледнете повеќе

Контактирајте не

+389 2 2670 616

Јавете се

+389 78 47 55 85

Јавете се

dasa@dasa.com.mk

Пишете ни

Ул. Хо Ши Мин 258б – Бутел1 - 1000 Скопје – С.Македонија

support@yourdomain.com