ST-205A – КОМПЛЕТНО АВТОМАТСКА МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ АЛФАК

ST-205A – КОМПЛЕТНО АВТОМАТСКА МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ АЛФАК

Каталог

  • Дигитален екран за подесување должина на сечење и број на комади на сечење
  • Движењето на главата со ножот по шината е автоматски, се активира со притискање на копче, машинката сече нанапред и потоа автоматски самата се враќа до првобитна позиција.
  • Исто така движењето на шината нагоре/надоле е автоматски, по активирање на ножот – ножот се движи по шината, завршува со сечење и потоа шината автоматски се крева нагоре и се спушта надоле за да го притисне скроениот материјал
  • Величина: 1.6м – 3м
  • Висина на кроење: 0-4мм
  • Брзина на кроење: 64 м/час
  • Напојување: 220V / DC36V
  • Моќност: 100 W

Видео:

Слични производи