ST-205B – ПОЛУАВТОМАТСКА МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ АЛФАК

ST-205B – ПОЛУАВТОМАТСКА МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ АЛФАК

Каталог

  • Потенциометар за подесување должина на сечење на алфак
  • Движењето на главата со ножот по шината е автоматски, се активира со притискање на копче, машинката сече нанапред и потоа автоматски самата се враќа до првобитна позиција
  • Шината е потребно рачно да се подвижи нагоре и надоле
  • Величина: 1.6м – 3м
  • Висина на кроење: 0-4мм
  • Брзина на кроење: 64 м/час
  • Напојување: 220V / DC36V
  • Моќност: 100 W

Видео: