JTR-DDL9000B/PPA Автомат шиење поло крагна

JTR-DDL9000B/PPA Автомат шиење поло крагна

Каталог  Упатство

Автомат за нашивање и сечење поло крагна

Го автоматизира процесот на шиење во различни дизајни и за централно сечење (отварање на филетката и на предницата)

Различни програми за различни модели на поло мајци

Можност за работа со единечна или двојна филетка

 

 • Автомат за шиење поло крагна на мајца
 • Капацитет: 2600 мајци / 8 часа
 • Сечење на поло крагна со единечен или двоен нож
 • Централниот нож е подеслив према шиењето
 • Автоматски индексер систем за превземање од припрема во шиење
 • Автоматско одлагање готови комади
 • Избор на различни програми за шиење поло крагна од екран на допир
 • Сензор за детектирање кинење на конец
 • Автоматски бројач на сошиени комади
 • Максимална брзина од 4000 бод/мин
 • Минимална должина на филетка 30мм, максимална должина на филетка 240мм
 • Минимална ширина на филетка 2мм, максимална должина на филетка 55мм
 • Должина на бод: 2 – 4.5 мм

Видео:

Спецификации 1

Вградена глава DDL-9000B
Мотор Juki Servo Motor IPW550
Максимална брзина на шиење 4000 rpm
Капацитет 2500 поло мајци / 8 часа
Дневен приказ на комади Вградено
Сензор за кинење конец Вградено
Мин. - макс. должина на филетка 30 мм - 240 мм
Мин. - макс. ширина на филетка 2 мм - 55 мм
Мин. - макс. должина на бод 2 мм - 4.5 мм
Игла GB / DPX5 #11
Електрика / потрошувачка Монофазна струја 220V-240V 50Hz / 1150 VA
Компримиран воздух / потрошувачка 6 Bar - 6 L / min.