JUKI DDL-8700-7 – ЕЛЕКТРОНСКА ЕДНОИГЛОВКА ПРАВА МАШИНА СО СЕРВО МОТОР

JUKI DDL-8700-7 – ЕЛЕКТРОНСКА ЕДНОИГЛОВКА ПРАВА МАШИНА СО СЕРВО МОТОР

Каталог  Резервни делови Упатство

Стандарден и најробусен модел на електронска права машина од Јуки.

Класичен Јуки систем за хоризонтално сечење конец, лесно и едноставно одржување, енергетско ефикасен мотор со погон на каиш.

Благодарение на долгите истражувања и иновии во механизмите за шиење, шпанунгот за конец се подесува до многу лабава поцизија, со што е погодна за шиење од тенки до тешки материјали.

 • Стандарден модел на електронска права машина од Juki
 • Штедлив серво мотор со каиш
 • Автоматско сечење конец
 • Автоматско подигање папуча
 • Автоматско прицврстување
 • Автоматско подмачкување
 • Нова серија на панел, контролна кутија и мотор
 • Автоматско програмирање за етикети 1-500 бода
 • Едноставна контрола на брзина од панел
 • Максимална должина на бод 4мм, подигање папуча ножно 13мм
 • Вграден нов модел на електроника и серво мотор кои штедат на електрика
 • Голем дисплеј со напредни фунцкии CP-180 (шиење етикети, бројач на паса и др.)
 • Брзина: 5000 бод/мин

Спецификации

Назив на модел DDL-8700-7 DDL-8700A-7 DDL-8700H-7
Апликација Срени материјали Лесни материјали Дебели материјали
Макс. брзина на шиење 5,500 бод/мин 4,000 бод/мин
Макс. должина на бод 4 мм 5 мм
Подигање папуча Ножно: 13mm Ножно: 9mm Ножно: 13mm
Игла DB×1 (#14) #9~#18,134 (Nm90) DA×1 (#9) #9~#11, 134 (Nm65) DB×1 (#21) #19~#23, 134 (Nm130)
Забци 4 редни
Грајфер Ротационен грајфер со автоматско подмачкување