ALBA B10 – ЕЛИПСОИДНА ВАКУМСКА МАСА

ALBA B10 – ЕЛИПСОИДНА ВАКУМСКА МАСА

Каталог

 • Се употребува во завршно и меѓуфазно пеглање и во моделара
 • Горната табла е опремена со вакум и греач
 • Се употребува во пеглање на секаква облека

Работна димензија: 400мм х 210мм х 1050мм

 • Капацитет: 50 ком/час
 • Мотор за вакум: 0.37 kw
 • Јачина на вакум: 2200 m3/h
 • Греач на работна површина: 1 kw
 • Потрошувачка на пареа: 5 kg/h
 • ШхДхВ: 550 x 1420 x 1050
 • Линк кон производителот

Опции

 • Осветлување и балансер
 • Облога со силикон со дупки
 • Ракав за пеглање со греач и термостат
 • 220V мотор за вакум

Слични производи