ALBA B01 – ПРАВОАГОЛНА ВАКУМСКА МАСА

ALBA B01 – ПРАВОАГОЛНА ВАКУМСКА МАСА

Каталог

 • Се употребува во завршно и меѓуфазно пеглање и во моделара
 • Горната табла е опремена со вакум и греачи
 • Се употребува во пеглање на: кошули / T-shirts

Работна димензија: 710мм х 1200мм

 • Капацитет: 50 ком/час
 • Мотор за вакум: 0.37 kw
 • Јачина на вакум: 2200 m3/h
 • Греач на работна површина: 2 kw
 • Потрошувачка на пареа: 5 kg/h
 • ШхДхВ: 720 x 1420 x 940
 • Линк кон производителот

Опции

 • Осветлување и балансер
 • Облога со силикон со дупки
 • Ракав за пеглање
 • 220V мотор за вакум

Слични производи