ALBA B02 – СЕТ ВАКУМСКИ МАСИ СО КАЗАН

ALBA B02 – СЕТ ВАКУМСКИ МАСИ СО КАЗАН

Каталог

  • Мултифункционален сет кој се употребува во меѓуфазно и крајно пеглање и при моделирање
  • Се употребува во пеглање на: кошули / T-shirts / Панталони

Работна димензија на правоаголна вакумска маса: 710мм х 1200мм
Работна димензија на елипсоидна вакумска маса: 400мм х 210мм х 1050мм

  • Изборор може да биде со две елипсоидни или две правоаголни маси
  • Сетот вклучува казан за стварање пареа со 2 излеза
  • Вклучува 2 пегли Silter STB-200 и алумински тефлон опинока
  • Линк кон производителот

Опции

  • Осветлување и балансер
  • Облога со силикон со дупки
  • Ракав за пеглање со греач и термостат
  • 220V мотор за вакум

Слични производи