K-12 Операторски стол обложен со платно

K-12 Операторски стол обложен со платно

Каталог

  • Операторско столче со амортизер за подигање/спуштање
  • Обложено со платно отпорно на триење и валкање
  • Метално постоље од 5 краци со дијаметар 700mm
  • Амортизер на газ: 48-60 cm
  • Материјал: шперплоча облoжено со платно
  • Аголно подесување на наслон
  • Операторско столче со амортизер за подигање/спуштање
  • Обложено со платно отпорно на триење и валкање
  • Произведен во Полска (made in EU)

Слични производи