K-11 Операторски стол од шперплоча

K-11 Операторски стол од шперплоча

Каталог

  • Операторско столче со амортизер за подигање/спуштање
  • Метално постоље од 5 краци со дијаметар 700mm
  • Амортизер на газ: 48-60 cm
  • Материјал: шперплоча
  • Аголно подесување на наслон
  • Операторско столче со амортизер за подигање/спуштање
  • Долготраен од шперплоча
  • Произведен во Полска (made in EU)

Слични производи