RS-70 РАЧНА ПРОГРЕСЕРКА СО КРУЖНА ПИЛА

RS-70 РАЧНА ПРОГРЕСЕРКА СО КРУЖНА ПИЛА

Каталог

  • Рачна прогресерка со кружна пила за кроење мал број слоеви од материјал.
  • Можни ножеви: во кружна форма и во 8-аголна форма
  • Величина на ножот: 70мм
  • Висина на кроење: 25 мм
  • Напојување: 220V
  • Моќност: 170W
  • Тежина: 1.4 кг

Слични производи