JIN – F-1F / F-1C РАМЕН/ЦИЛИНДРИЧЕН ИБЕРДЕК СО АВТОМАТСКИ ФУНКЦИИ

JIN – F-1F / F-1C РАМЕН/ЦИЛИНДРИЧЕН ИБЕРДЕК СО АВТОМАТСКИ ФУНКЦИИ

Автоматски ибердек машини со рамна глава и со цилиндрична глава, опремени со автоматско сечење оплет (горен и долен конец), како и автоматско подигање папуча – кои работат на струја, без потреба од воздух.

 

  • Спецификации:
  • Direct-Drive серво мотор во глава
  • Командна кутија со подесување параметри
  • Автоматско сечење конец
  • Автоматско подигање папуча
  • ЛЕД осветлување

Видео:

Слични производи