Серија нови машини од JIN (Juki International)

Ви ја претставуваме новата серија машини од брендот JIN (подбренд на JUKI), со одлични перформанси и економични цени. Во моментот палетата од производи е ограничен на следните машини:Серија прави машини (L1D)Серија оверлок машини (M1)Серија ибердек машини (F1)Серија машини за кожа (NA)

Серија нови машини од JIN (Juki International) Read More »