MS-1261A/DWS – ДИГИТАЛНА ЛАКТАРИЦА СО 3 ИГЛИ

MS-1261A/DWS – ДИГИТАЛНА ЛАКТАРИЦА СО 3 ИГЛИ

Каталог  Резервни Делови  Упатство

Лактарица со дигитални функции за избегнување прескокнување на бод и собирање на материјал.

Со помошта на новиот систем на дигитален пулер со каишник овозможува лесно транспортирање дури на најдебелите слоеви од тешки материјали.

Опремена е со сечење на конците, ладење на игла, ЛЕД светло и енергетско ефикасен мотор во глава.

Можност за менаџирање на параметрите на машината од мобилен со Juki Android апликацијата преку NFC конекцијата.

 • Шиење со ниска тензија кое допринесува до штеп без набор, без прескокнување бод и лошо влечње материјал
 • Вграден сензор за детекција на состав на материјали за избегнување краток или долг бод, каде дигитално се мнуваат вредностите за шиење и се добива идентичен бод
 • Вграден дигитален пулер со каишник, која допринесува до безпрекорно влечње на материјал и при најлоши услови
 • Вдраден нож за сечење конец со сензор, која се штелува при сечење и да го шмука вишокот од конец
 • Вграден систем за чадење на игла, при висока брзина иглата се затоплува, затоа вграден е систем кој постојано дува во иглата и ја лади истата
 • Лед осветлување за подобро ракување при потемни материјали
 • Нов панел со NFC функција, кое помага истите вредности да се пренесат и на други машини без притоа да има наново да се штелуваат
 • Автоматско подмачкување
 • Должина на бод: 1.4мм – 4.2мм
 • Подигање папуча: 10мм
 • Брзина: 5500 бод/мин

Видео:

Спецификации

Модел MS-1261A/DWS MS-1261AM/DWS
Апликација Тешки и екстра тешки материјали Средно тешки материјали
Макс. брзина на шиење 5,500 бод/мин
Број на игли 3
Транспорт Долни забци
Ход на иглењача 33.2mm
Размак на игли 6.4mm (1/4”)
Должина на бод 1.4mm - 4.2mm
Подигање папуча 10mm
Игла UY128GAS #16~#22 (Стадард #21) UY128GAS #16~#21 (Стандард #19)
Скаквец Скакавец со иглењача
Дијаметар на телото при убодната плочка 194mm
Штитник на игла Штитник со движење наназад
Масло JUKI Нов Defrix Oil No.1 (идентичен со ISO VG7)
Подмачкување Автоматско подмачкување

Слични производи