MEB-3900 – ЕЛЕКТРОНСКА ОКАСТА РУПИЧАРКА (ЗА ФАРМЕРКИ И ПАМУЧНИ ПАНТАЛОНИ)

MEB-3900 – ЕЛЕКТРОНСКА ОКАСТА РУПИЧАРКА (ЗА ФАРМЕРКИ И ПАМУЧНИ ПАНТАЛОНИ)

Каталог  Резервни Делови  Упатство

MEB-3900 најновиот модел со неверојатна брзина од 2500 бод/мин и зголемена брзина на функционирање на ножевите, целовкупно ја зголемува брзината на шиење.

Главната осовина која функционира преку DirectDrive моторот ја зголемува брзината, намалена е вибрацијата и намалена е звучноста.

Вградена NFC комуникација за пренесување на подесувањата од една машина на друга

 • Електронска окаста рупичарка со Direct Drive серво мотори
 • Унапреден механизам за екстра брзо сечење на рупица
 • Автоматско отсекување конец
 • Автоматско задржување конец
 • Електронски шпанунг за затегнување конец
 • Должина на шиење 10-34мм
 • Меморирани 12 стандардни програми
 • Вклучена програма за шиење окце
 • За дебели материјали
 • Високо монтажно постоље
 • Панел со NFC – за лесно префрлување параметри од една на друга машина
 • Брзина на шиење 2500 бод/мин

Видео:

Спецификации

Назив на модел MEB-3900J MEB-3900C
Апликаицја Фармерки Памучни панталони и работна облека
Програми за шиење Во машината фабрички се вградени 10 програми. Дополнителни 89 програми може да се додадат во меморијата.
Начин на шиење 1-игловка, дупли зрнчан бод
Брзина на шиење 400 - 2500 бод/мин
Должина на шиење 10 - 38 мм (со сечење конец од игла) 10 - 34 мм (сечење на сите конци)
Должина на движење на игла Механичко штелување чекор на игла: 2.0 - 4.0 мм Компензирање на ширина на чекор на игла: 1.5 - 5.0 мм
Должина на движење на иглењача 3 - 15 мм
Игла D0×558 Nm90~Nm120 (Nm110)

Програми