DYDB-1 – МЕХАНИЧКА МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ АЛФАК

DYDB-1 – МЕХАНИЧКА МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ АЛФАК

Каталог

 • Електронски приказател на кроења
 • Користи стандарден R4-1/4″ нож
 • Долга рачка за полесно ракување
 • Со елементи за прикачување ролна
 • Начина на работа: рачно буткање на машинката, во шините се движи со лагерчиња/тркалца, на двете страни има федери на шината – кои помагаач откако рачно ќе се бутне машинката истата да се врати назад према операторот.
 • Сетот се состои од машинката за кроење на материјал, шина од 2.5м должина со механизам за кревање/спуштање и држач за ролна материјал.
 • Величина: 1.6м – 2.8м
 • Висина на кроење: <10 мм
 • Брзина на ножот: 18000  rpm
 • Напојување: 220V
 • Моќност: 180 W