DDL – 7000A DIRECT – DRIVE ПРАВА МАШИНА, СО АВТОМАТСКО СЕЧЕЊЕ КОНЕЦ

DDL – 7000A DIRECT – DRIVE ПРАВА МАШИНА, СО АВТОМАТСКО СЕЧЕЊЕ КОНЕЦ

Каталог  Резервни делови Упатство

Уште една нова права машина од JUKI, досега најевтината права машина која ја има JUKI пласирано на пазарот, дефинитивно без компроиси модел кој нема конкурент на пазарот (споредквалитет и цена).

Дизајниран нов скакавец со поголем ход, се со цел машинатада може да се користи за шиење наразновидни материјали. Подигање на иглењача до 35мм. Со ова машината може да шиење разниматеријали, од лесни материјали се до средно дебели материјали.

Моторот, електрониката и дисплејот за ракување со машината се сместени во самата глава одмашината.

ЛЕД светилката е дел од стандардната опрема.

 • Direct Drive серво мотор
 • Панел и електроника во склоп на главата
 • Автоматско сечење конец
 • Автоматско подигање папуча
 • Автоматско прицврстување
 • Голем ход на скакавец кое овозможува шиење разновидни материјали
 • Максимална должина на бод 5мм ,подигање папуча ножно 13мм, автоматско 8мм
 • УСБ порта за надоградба на машината
 • УСБ порта за полнење телефон
 • Вграденo ЛЕД светло
 • Брзина: 5000 бод/мин

Видео:

Спецификации 1

Назив на модел DDL - 7000AS - 7 DDL - 7000AH - 7
Апликација Лесни до средни материјали За тешки материјали
Макс. брзина на шиење 5,000 бод/ мин 4,000 бод/мин
Макс. должина на бод 5мм
Игла DB×1 (#14) #14~#18 DB×1 (#21) #20~#23
Подигање папуча Рачно: 5.5mm / Со колењача: 13mm