Ascolite BSS-15 Машина за мотање конец

Ascolite BSS-15 Машина за мотање конец

Каталог

Комплетно автоматскиот нов модел BSS-15 од Ascolite мота копчиња со невојатна брзина од 0.5 секунди по копче, со постојна прцизност и минимално искористување конец.

360 степени мотање во комбинација со специјалниот еластичен конец гарантираат највисок степен на осигурување на копчиња.

Погоден за рамни копчиња.

  • BSS-15 може да мота секаков врат на копче со висина до 3мм
  • Новиот мотор ги мота копчињата за само 0.5 секунди
  • По процесот на заварување, автоматски се отсекува конецот
  • Новиот механизам на мотање и на сечење конец допринесуваат до голема брзина и до намалување на употребената количина конец
  • Се користи за кошули, за тесни вратчиња
  • Можност за меморирање број на мотања во трите вградени програми во панелот
  • Вграден екран на допир во боја
  • Можност за програмирање потребни јазици (моментално се вградени 21 јазици)

 

Видео:

Карактеристики

Перформанси Потрошувачка на конец Електрика Особености Опсег на подесување Тежина Димензии Модели на копчиња Облека
1900 копчиња / на час (вклучено ракување) до 11000 копчиња по конус 100/240V монфазно Сеопфатен држач на конец 10-99 мотања 11 кг (нето) / 16 кг (бруто) 50 х 42 х 43 Сите рамни копчиња (не работи со странични копчиња) Палта, панталони, блузи, кошули, надворешна облека и др.