Algotex – DIGIPEN – Паметен молив за дигитализирање шаблони

Algotex – DIGIPEN – Паметен молив за дигитализирање шаблони

НОВИТЕТ на пазарот – Паметен молив кој ги заменува старите дигитајзери

Повеќе нема потреба од голема просторија специјализира за дигитализирање шаблони, истото со помошта на Algotex дигиталниот молив може да се прави било каде и било кога

Дигитализирајте си ги шаблоните едноставно со ставање на шаблонот на специјалната подлога и со дигиталниот Algotex молив селектирајте ги точките околу шаблонот, тоа е све, веќе шаблонот ви е прикажан во CAD програмата

Модерен уред за модерни дизајнери!

 • Дигитализирање шаблони со слободна рака
 • Новиот уред дизајниран од Algotex, ги заменува старите големи непотребни табли за дигитализирање
 • Системот овозможува одлична поврзаност помеѓу моливот и програмата за безпрекорно функционирање
 • Од производи содржи:
  • 1) Anoto “Digital Pen” заедно со држач за моливот и УСБ кабел за полнење
  • 2) Сет от специјална транспарентна ALGOTEX пластична подлога во А0 фурмат
 • Од програма содржи:
  • 1) Драјвери за препознавање на дигиталниот молив
  • 2) Апликација за препознавање податоци од дигиталниот молив
 • Специјалната Algotex подгола е испечатена со мали точки кое е невидливо за човечко око, но кое се препознава од камерата која е вградена во самото пенкало. Сликите кои треба да се дигитализираат се ставаат испод оваа транспарентна подлога и благодарение на алгоритамот од Anoto, програмата ги вкалкулира координатите од подлогата каде што дигиталниот молив ќе се користи.
 • Секоја сесија за дигитализација креира датотека со соодветни координати и кодови

Слични производи