ALGOTEX CHX Плотер со HP кертриџи

ALGOTEX CHX Плотер со HP кертриџи

Каталог

CHX плотерите од Algotex го истакнуваат италијанскиот квалитет со вградената напредна технологија и препознатлив дизајн.

Инавицијата и дизајнот се споени во сигурна, стилска надворешност, заедно со ексклузивна и атрактивна внатрешност.

Новите CHX плотери гарантираат најдобри резултати со поедноставено корисничко искуство.

CHX е најбрзиот плотер на пазарот: сигурен, со високи перформанси и иновативен.

 

  • Двојна хартија за полесно промена на изпразнетата ролна
  • Подобро печатење без мотање во ролна со помошта на вградените вентилатори во носачот за печатење
  • Подобрен водич на главата
  • Нов систем за затегање хартија
  • Вграден дисплеј за зголемување ефикасноста на користење
  • За технички детали кликнете на горниот линк Спецификации
  • Линк кон производителот

Видео:

Спецификации

Карактеристики CHX 18 CHX 22
Ширина на печатење 183 см 222 см
Највисока брзина за печатење 95 / 180 м2/час 110 / 195 м2/час
Најниска брзина за печатење 70 / 130 м2/час 85 / 195 м2/час
Димензии 260 х 57 х 117 см 300 х 57 х 117 см
Тежина 140 кг 150 кг
Резолуција на печатење 300 dpi HP кертриџи
Напојување 115 v - 220 v
Потрошна на електрика < 100 w
Тежина на хартија од 20 до 70 g/m2
Максимална тежина на ролна 35 кг
Максимален дијаментар на ролна 20 см
Екстензии за печатење HPGL / HPGL 2 / ISO

Слични производи