Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

НАПРЕДНИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Дигитален дисплеј во боја за штелување времетраење и температура
 • Различно времетраење на пресување при лев и десен калап
 • Подвижна горна плоча
 • Активирање со двете раце преку тастери за зголемена безбедност
 • Активирање со ножна педала

cs680 specifikacija

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Неможе да се пријавите самите

 • Потрошувачка: undefined
 • Компресиран воздух: undefined
 • Максимална брзина на заварување: undefined
 • Максимална температура: undefined
 • Дувалка на топол воздух: undefined
 • Ширина на горна ролна: undefined
 • Ширина на долна ролна: undefined
 • Ширина на трака: undefined
 • Ролки: undefined
 • Фреквенција: undefined
 • Ширина на ролка: undefined
 • Максимална брзина на заварување: undefined
 • Екран на допир: undefined

Симнете ги додатоците:

Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2022