Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Постелувачи на материјал

Постелувачи на материјал (0)

Постелувачи (фигувачи) на материјал за кроење

Погледнете ги предметите...
Прогресерки

Прогресерки (0)

Вертикални и кружни прогресерки за кроење материјал

Погледнете ги предметите...
Шишачки на конец

Шишачки на конец (0)

Шишачки на конец со вакум

Погледнете ги предметите...
Плотери

Плотери (0)

Плотери со кертриџи за принтање кројна слика

Погледнете ги предметите...

ДАСА © 2019