Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Електронска окаста рупичарка за едноставно селектирање и шиење различни рупици со различни облици и димензии од самиот панел.

Вградениот нов механизам наречен „активна тензија“ - механизам преку кој електронски се затегнува конецот при шиење, овозможува шиење едно по друго сосема идентични окасти рупици.

 

Назив на модел MEB-3200SS MEB-3200RS MEB-3200JS MEB-3200CS
Остаток на конец по шиење Долг остатот од конец по сечење Краток остаток од конец по сечење
Брзина на шиење 400 - 2200 бод/мин (100 бод/мин чекор)
Должина на шиење 

10 - 38 мм (со сечење конец)

10 - 50 мм (со исклучен систем за сечење конец од грајфер)

Папуча модел S, 16~24 (26) мм: опција
Папуча модел M, 24~32 (34) мм: стандард
Папуча модел L, 32~40 (42) мм: опција
Папуча модел S, 16~24 (26) мм: стандард
Папуча модел M, 24~32 (34) мм: опција
Папуча модел L, 32~40 (42) мм: опција
Димензиите во ( ) се во случак за со тап. иглењача
Должина на движење на игла 2~3.2 мм *2 2.6~4 мм *2 2~3.2 мм *2
Должина на движење на тап. иглењача  0 мм, 3~15 мм
Игла  DO×558 (Nm100)
Nm90~Nm110
DO×558 (Nm120)
Nm110~Nm120
DO×558 (Nm110)
Nm110~Nm130

 

Назив на модел MEB-3200TS
Остаток на конец по шиење Краток остаток од конец по сечење
Брзина на шиење 400 - 2200 бод/мин (100 бод/мин чекор)
Должина на шиење  10~34 мм компензациона папуча S, 24  мм за окасти рупици: стандардно
Должина на движење на игла 2~3.2 мм
Должина на движење на тап. иглењача  0 мм, 3~15 мм
Игла  DO×558 (Nm100)
Nm100~Nm110

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2020