Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

SILTER

SILTER (17)

SILTER Индустриски казани за пареа, даски и пегли

Погледнете ги предметите...
TESAN

TESAN (0)

Опрема за кројница

Погледнете ги предметите...
Компресори

Компресори (0)

Клипни и завојни компресори за воздух

Погледнете ги предметите...
Моталици на конец

Моталици на конец (0)

Моталици на конец

Погледнете ги предметите...
Машини за паспул

Машини за паспул (0)

Машини за сечење паспул

Погледнете ги предметите...
MMS машини

MMS машини (0)

Машини за мотање конец / врат на копче

Погледнете ги предметите...
Дрикерки

Дрикерки (0)

Дрикерки

Погледнете ги предметите...
Друго

Друго (0)

Други машини

Погледнете ги предметите...

ДАСА © 2019