Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Рачна прогресерка со кружна пила за кроење мал број слоеви од материјал.

Дијаметар на кружен нож 70мм.

Можни ножеви: во кружна форма и во 8-аголна форма.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Неможе да се пријавите самите

  • Величини: undefined
  • Брзина: undefined
  • Електрика: undefined
  • Моќ: undefined
  • Тежина (нето): undefined
Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2020