Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Progreserka Progreserka

Моќна вертикална прогресерка за кроење секаков материјал.

Специјално дизајнирана за подобро кружење на воздухот во главата за поефикасно ладење на моторот, притоа помало напрегање на самиот мотор.

Висока моќност од 370W - спремна за кроење на секаков материјал.

Величини кои ги поседуваме: 5", 6", 8" и 10"

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Неможе да се пријавите самите

  • Величини: 5"
  • Брзина: 2850 rpm
  • Електрика: 220V
  • Моќ: 370W
  • Тежина (нето): 12.5 kg
Одбележен под
Повеќе во оваа категорија: Прогресерка од 6" - 650W »
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2020