Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Progreserka Progreserka

Моќна вертикална прогресерка за кроење секаков материјал.

Специјално дизајнирана за подобро кружење на воздухот во главата за поефикасно ладење на моторот, притоа помало напрегање на самиот мотор.

Висока моќност од 1180W - спремна за кроење на секаков материјал.

Величини кои ги поседуваме: 5", 6", 8" и 10"

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Неможе да се пријавите самите

  • Величини: 8" и 10"
  • Брзина: 3400 rpm
  • Електрика: 220V
  • Моќ: 1180W
  • Тежина (нето): 16.5 kg
Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2020