Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

 • Пеглајќи ги капаците во неподвижна форма, ја дава посакуваната форма на производите

 • Се употребува во пеглање на: блејзери
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Неможе да се пријавите самите

 • Капацитет: 130 ком/час
 • Поврзување на пареа: 1/2" 5,5 bar 1 x
 • Поврзување на воздух: 3/8" 6 bar 1 x
 • Поврзување на вакум: 11/2" 130 mbar 1 x
 • Поврзување излез од конденс: 1/2" 0,5 bar 1 x
 • Потрошувачка на пареа: 10 kg
 • Потрошувачка на воздух: 30 l/min
 • Потрошувачка на вакум: 10 l/s
 • ШхДхВ: 990 х 830 х 1460 mm
 • Тежина: 290 kg
Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2020