Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

 • Автоматска преса за пеглање на коланот и кукот на панталона

 • Истовремено со парната пегла може да се острани сјајот од материјалите
 • Се употребува во пеглање на: кошули / T-shirts
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Неможе да се пријавите самите

 • Капацитет: 40-45 ком/час
 • Поврзување на пареа: 1/2" 5,5 bar 1 x
 • Поврзување на воздух: 3/8" 6 bar 1 x
 • Поврзување на вакум: 11/2" 130 mbar 1 x
 • Поврзување излез од конденс: 1/2" 0,5 bar 1 x
 • Потрошувачка на пареа: 15 kg
 • Потрошувачка на воздух: 120 l/min (освен дување)
 • Потрошувачка на вакум: 55 l/s
 • ШхДхВ: 1100 х 1050 х 1530 mm
 • Тежина: 235 kg
Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2020