Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Уште една нова права машина од JUKI, досега најевтината права машина која ја има JUKI пласирано на пазарот, дефинитивно без компроиси модел кој нема конкурент на пазарот (според квалитет и цена). 

Дизајниран нов скакавец со поголем ход, се со цел машината да може да се користи за шиење на разновидни материјали. Подигање на иглењача до 35мм. Со ова машината може да шиење разни материјали, од лесни материјали се до средно дебели материјали.

Моторот, електрониката и дисплејот за ракување со машината се сместени во самата глава од машината. 

ЛЕД светилката е дел од стандардната опрема. 

 

Назив на моделDDL-7000AS-7DDL-7000AH-7
Апликација Лесни до средни материјали За тешки материјали
Макс. брзина на шиење 5,000 бод/мин 4,000 бод/мин
Макс. должина на бод 5мм
Игла DB×1 (#14) #14~#18 DB×1 (#21) #20~#23
Подигање папуча Рачно: 5.5mm / Со колењача: 13mm
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2022