Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

JUKI констатно иновира за создавање машини кои лесно ќе се управуваат притоа нудејќи одличен квалитет на штеп, оптимална продуктивност и минимално трошење на електрична енергија.

Моментално, JUKI ја има лансирано унапредената едноигловка со неспоредливи перформанси, наследник на DDL-9000/9000A генерацијата. Ова е новиот водич на машини во својата категорија оф JUKI - производител чија цел е достигнување оригинален квалитет секоја минута од денот.

 

 

Назив на модел DDL-9000BSS DDL-9000BSH DDL-9000BMA DDL-9000BMS DDL-9000BDS
Апликација Средни материјали Тешки материјали Лесни материјали Средни материјали Средни материјали
Подмачкување Минутно-количествено Полу-суво Суво
Макс. брзина на шиење 5,000 бод/мин 4,500 бод/мин 5,000 бод/мин 5,000 бод/мин 4,000 бод/мин
Макс. должина на бод 5mm* 4mm 5mm*
Игла DB×1 (#11) #9~#18 DB×1 (#21) #20~#23 DB×1 (#9) #8~#11 DB×1 (#11) #9~#18
Подигање папуча Рачно: 5.5mm, Ножно: 15mm, Автоматско: 8.5mm

* Максималната брзина треба да се ограничи на 4000 о/мин, ако машината би работела со бод од 4мм и повеќе 

 

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2020