Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

  • Главно се користи за пеглање на трико, а може да се користи и за други конфекциски производи

  • Со системот за дефинирање на големината на производите овозможува стандардизација во пеглањето
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Неможе да се пријавите самите

  • Поврзување на пареа: 1 x ½" 4-5bar
  • Поврзување на воздух: 1 x 1/2" 6bar
Одбележен под
Повеќе во оваа категорија: « E01 Е02-1 - Конвеер преса »
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2022