Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

  • Производите кои ќе се пеглаат ги снабдува со обилна пареа

  • Високиот вакум овозможува квалитетно ладење на производите
  • Штеди на енергија, поради тоа што долната табла се топли со паре
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Неможе да се пријавите самите

  • Капацитет: 400 ком/8час
  • Потрошувачка на пареа: 25 kg/h
  • Потрошувачка на воздух: 90 lt/min
Повеќе во оваа категорија: « Е04 - Преса за пеглање трико со капак
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2022