Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

TUYAP 2018 Саем

Воглавно најпосетени саеми во Европскиот континент се саемот за текстилни машини кој се одржува во Франкфурт - Германија т.е. "Texprocess", кој се одржува на секои две години, и саемот "Clothing machinery" или саем за конфекциски машини кој се одржува исто така на секои две години во Истанбул во добро познатата локација Tuyap.

Годинава има мала промена во датумите, сите веќе сме навиннати овој саем да се очекува во месец мај, но во 2018-та година саемот за конфекциски машини ќе се одржува во септември, помеѓу датумите 20-23 септември 2018.

Во овогодишниот саме ќе можеме да посетиме вкупно 378 компании, во кои поголем дел го соединуваат домашните компании, но се разбира и странските излагачи.

За забрзување на процесот за влез во саемот - секако бесплатен, топло препорачуваме да си извршите онлајн регистрација уште пред да заминете, каде само со неколку клика се добива влезницата која ќе е потребна на врата за влез како посетител во саемот. Од следниот линк можете да пристапите до сајтот за онлајн регистрација (не заборавајте, регистрацијата треба да се изврши за секое лице посебно!):

                    ОНЛАЈН ПРИЈАВУВАЊЕ                    


На овогодишниот саем, повторно ќе бидеме на штандовите на нашите долгогодишни партнери, чии брендови ги застапуваме во Р.Македонија, а тука се брендовите: ASTAS, ALBA, EPA, TESAN i други.

За полесно нивно лоцирање одлучивме да ги наведеме и нивните штандови. Подолу во категориите можат да се погледнат нивните локации и производи кои ќе ги имаат изложено на саемов.

Се гледаме на датумите 20-23 септември во Истанбул во самеот за конфекциски машини, Ве очекуваме.

Воглавно најпосетени саеми во Европскиот континент се саемот за текстилни машини кој се одржува во Франкфурт - Германија т.е. "Texprocess", кој се одржува на секои две години, и саемот "Clothing machinery" или саем за конфекциски машини кој се одржува исто така на секои две години во Истанбул во добро познатата локација Tuyap.

Годинава има мала промена во датумите, сите веќе сме навиннати овој саем да се очекува во месец мај, но во 2018-та година саемот за конфекциски машини ќе се одржува во септември, помеѓу датумите 20-23 септември 2018.

Во овогодишниот саме ќе можеме да посетиме вкупно 378 компании, во кои поголем дел го соединуваат домашните компании, но се разбира и странските излагачи.

За забрзување на процесот за влез во саемот - секако бесплатен, топло препорачуваме да си извршите онлајн регистрација уште пред да заминете, каде само со неколку клика се добива влезницата која ќе е потребна на врата за влез како посетител во саемот. Од следниот линк можете да пристапите до сајтот за онлајн регистрација (не заборавајте, регистрацијата треба да се изврши за секое лице посебно!):

                    ОНЛАЈН ПРИЈАВУВАЊЕ                    


На овогодишниот саем, повторно ќе бидеме на штандовите на нашите долгогодишни партнери, чии брендови ги застапуваме во Р.Македонија, а тука се брендовите: ASTAS, ALBA, EPA, TESAN i други.

За полесно нивно лоцирање одлучивме да ги наведеме и нивните штандови. Подолу во категориите можат да се погледнат нивните локации и производи кои ќе ги имаат изложено на саемов.

Се гледаме на датумите 20-23 септември во Истанбул во самеот за конфекциски машини, Ве очекуваме.

ASTAS - JUKI

АСТАШ ЈУКИ ќе биде сместен во Хала бр. 2, на штандовите 203-204-207Б-208

Воглавно, на овој саем ќе бидат претставени сите нивни производи кои ги застапуваат и дел произведуваат и тоа: JUKI - машини за шеиње, ASSYST - cad cam системи, ASSYST BULLMER - катер, ASTRON - автомати за шиење.

АЛБА

АЛБА МАКИНА ќе биде сместен во Хала бр. 3, на штандовите 302-303-315

Ќе имаме можност да разгледаме дел од нивните производи, како маси за пеглање, парни преси, фиксир преси, генератори за пареа, складишници и др.

EPA

 ЕПА АКИН ќе биде сместен во Хала бр. 2 и во хала бр. 10, на штандовите 206А-207А-1010

Изложени ќе се сите нивни артикли кои ги произведуваат, специјално дизајнирани за машка кошула.

TETAS

ТЕТАШ ќе биде сместен во Хала бр. 3, на штандовите 305-311-317

Од широкиот спектар на производи, нивен производ кој се произведува во нивните простории, а тоа е постелувачот на материјали Tesan. Освен постелувачите ќе бидат изложени Zoje и Pegasus машини за шиење, Tajıma везачки машини, машини за печатење и многу други артикли.

ДАСА © 2021