Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Нови паси произведени од JUKI во Јапонија, од појачана пластика, со одлична издржливост и јачина. Пластичните паси се ефективни при превртување во чунакот поради нивната мала тежина. Спој од функционалност и јачина. Пластичната паса е полесна во маса во однос на металната и алуминската паса, кое допринесува до по стабилна затегнатост на конецот.

Новите пластични паси произведени од JUKI ќе помогнат во:

  • помалку губење време при подесување затегнатост на конецот
  • стабилен штеп при лесни материјали
  • стабилен штеп при висока и мала брзина на шиење
  • избегнување лабави подови при почетното шиење

Пластичните паси овозможуваат добивање стабилен штеп со помала затегнатост на конецот од шпанунгот за 20%.

Произведени се паси во 3 бои: плава, црвена и жолта боја

Произведени се паси за следните машини:

  • Прави машини (DDL)
  • Прави машини со двоен капацитет на грајфер (DU)
  • Двоигловки со мал чунак (LH)
  • Зиг-заг / Рупичарки (LZ/LBH)
  • Рингличарки (LK)
  • Компјутерски машини (AMS)

За повеќе информации кликнете овде.

Плакета за најдобар дистрибутер за 2020 во Македонија

„ДАСА ДОО е водечки партнер за нас кој прикажа значаен раст на продажбата во 2020“ - Juki Central Europe

Повеќе...

Јуки со задоволство ја презентира новата линија на „Едноставно паметна серија“ машини. Комбинирајќи го премиум Јапонското инженерство и економичноста на моделите во оваа Едноставно паметна серија, Јуки го нуди својот широкопознат квалитет во една поедноставна форма. Со новите дизајнски решенија, иако овие модели поседуваат помалку функции во споредба со дигиталните модели, Јуки го гарантира квалитетот на шиењето. Целосната едноставна серија е компатибилна за поврзуванје со JaNets системот за дигитално водење на работењето.
Едноставно паметната серија на Juki машини се состои од четири нови модели: права машина, електронска пунтерица, електронска копчарка и електронска рупичарка. Подолу се наведени главните карактеристики на овие машини, додека на крајот од страната можете да ги симнете дигиталните каталози.

Повеќе...

ДАСА © 2022