Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Специјално дизајнирана машина за автоматско мотање копчиња од кошули и блузи. Операторот едноставно треба да ги става копчињата во каналот и машината сама си ја врши работата.

Топлотно заварување со TF конец - кој е без сензор за макари (без RFID), при што може да се користи TF конец од било кој производител

Дизајниран за 20% да штеди конец во споредба со било која друа машина

Автоматско чистење на остаток од конец, брза промена на конец - автоматско вденување

Максимален број на копчиња кои можат да се осигурат со една макара од 20 грама - 8600 копчиња, топлотно заварување од 360 степени

Погоден за кошули и блузи

 

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Медија

ММС МК22
Повеќе во оваа категорија: « MK-18 Машина за мотање врат на копче
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2022