Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Машини за топлотно заварување шав

Машини за топлотно заварување шав (0)

JEUX Машини за заварување шав со топол воздух (безшавно шиење)

Погледнете ги предметите...
Ултрасонични машини за лепење шав

Ултрасонични машини за лепење шав (0)

JEUX Ултрасонични машини за лепење шав без шиење

Погледнете ги предметите...
Тостер преси за лепење

Тостер преси за лепење (1)

JEUX Тостер преси за лепење

Погледнете ги предметите...

ДАСА © 2022