Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Нов модел со вграден Direct Drive серво мотор, кој троши само половина електрична енерги во споредба со предходните модели (споредено со кумплук мотор).

Произлезени се различни подкласи за различна дебелина на материјалите кои ќе се шијат, едниот модел е за материјали кои тешко се шијат со повеќенасочена еластичност како купаќи, додека другиот модел го олеснува транспортот при шиење делови на кои е ставена трака. Исто така посоти и повеќенаменски модел, кој може само од една страна и од обете страни да го сече материјалот.

 

Назив на модел MF-3620-B (Direct Drive) MF-3620 (со каиш) 
Модел Лесни кон тешки материјали (плетенина) 
Макс. брзина на шиење 4200 бод/мин 
Должина на бод 1.6 - 2.5 мм (стандардно 2.1 мм) 
Размак на игли 5.2мм, 6.0мм 
Игла FL × 118GCS (#10S) #9S ~ #12S 
Игла задржувач FLG-8 (#8) #8~#11 

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под

Медија

JUKI MF-3620
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2022