Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

 

Ново дизајнирана полусува глава со мал радијус цилиндрична глава.

Комлетен надворешен радијус на цилиндричната глава е 176 мм, кое и овозможува на машината да шиењ мали/тесни кружни парчиња, како манжетни на ракави од спортска облека и женска облека и околвратникот на бебешка облека.

 

Назив на модел MF-7200D
Модел Стандарден ибердек со 3 игли за горно и долно плетење
Игла UY128GAS( #10S) #9S~#12S
Подигање на папуча 8 мм (на 5.6 размак без горно плетење), 5мм (со горно плетење)
Должина на бод Штелување преку бројчаник
Диференцијал Микро механизам
Подмачкување Полу-суво / Автоматско (каса: без подмачкување)

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2022